Hotel Ambient, cazare in Poiana Brasov


Cazare Poiana Brasov


Hotel Ambient Brasov


Hotel Ambient, cazare la mare
Hotel Ambient, cazare la mare 1 Hotel Ambient, cazare la mare 2 Hotel Ambient, cazare la mare 3 Hotel Ambient, cazare la mare 4 Hotel Ambient, cazare la mare 5 Hotel Ambient, cazare la mare 6 Hotel Ambient, cazare la mare 7 Hotel Ambient, cazare la mare 8 Hotel Ambient, cazare la mare 9 Hotel Ambient, cazare la mare 10 Hotel Ambient, cazare la mare 11 Hotel Ambient, cazare la mare 12 Hotel Ambient, cazare la mare 13 Hotel Ambient, cazare la mare 14 Hotel Ambient, cazare la mare 15 Hotel Ambient, cazare la mare 16 Hotel Ambient, cazare la mare 17 Hotel Ambient, cazare la mare 18 Hotel Ambient, cazare la mare 19 Hotel Ambient, cazare la mare 20 Hotel Ambient, cazare la mare 21 Hotel Ambient, cazare la mare 22 Hotel Ambient, cazare la mare 23 Hotel Ambient, cazare la mare 24 Hotel Ambient, cazare la mare 25 Hotel Ambient, cazare la mare 26

Informatii Hotel Ambient


Telefon Hotel Ambient: 0268471747
Fax Hotel Ambient: 0368401104
Adresa Hotel Ambient:
27 Iuliu Maniu Boulevard, Brasov

 
Locatia unitatii de cazare:

Hotelul Ambient**** este situat in centrul orasului Brasov, in apropiere de centrul vechi si de principalele obiective turistice ale orasului.


Descriere Hotel Ambient

Hotelul Ambient****  a fost renovat in totalitate in anul 2008 si este alcatuit din 2 corpuri de cladire, respectiv un corp clasificat la 4* si un alt corp clasificat la 3*. Datorita calitatii serviciilor si facilitatilor oferite de acest hotel, este o unitate de cazare luxoasa si elegante apreciata de catre clienti. Pentru relaxare, hotelul ofera un Centru Spa, dotat cu sauna, jacuzzi, masai si sala de fitness, iar masa poate fi servita in cadrul restaurantului cu specific traditional si international.

Oamenii de afaceri pot beneficia de 2 sali de conferinte complet echipate.


Structura de cazare

Hotelul Ambient**** dispune ofera cazare in 47 de camere dispuse in 2 corpuri si anume:

  • Corpul nou, clasificat la 4*, este format din 31 camere duble, 4 camere single, 14 camere duble business si 3 duplex;
  • Corpul de 3*, renovat in anul 2008, este format din 13 camere duble si 2 camere business.

Toate camerele sunt dotate cu balcon sau terasa, acces pe baza de card, seif, aer conditionat, radio, acces internet, telefon, minibar, TV LCD, uscator de par si grup sanitar propriu.

Camerele duplex sunt dispuse pe 2 etaje cu scara interioara si sunt dotate cu 2 bai, una dintre acestea avand cada cu hidromasaj.

Camerele business sunt dotate in plus fata de cele standard cu birou de lucru dotat cu fax-copiator si cada cu hidromasaj.


Nr camere: 47    Check-in: 14:00    Check-out: 12:00

Facilitati camera


grup sanitar propriu, uscator de par, telefon, minibar, seif in camera, aer conditionat, balcon, internet wireless, TV LCD,

Descriere servicii si facilitati

Hotelul Ambient**** ofera clientilor sai urmatoarele servicii si facilitati: 2 sali de conferinte cu capacitati de 30 si 50 locuri, dotate cu videoproiector, sistem audio, flipchart si microfoane, garaj, parcare, sala de fitness, masaj, jacuzzi, sauna, Centru spa, 2 lifturi din sticla, camera de bagaje, acces internet wireless in toate spatiile publice, receptie, terasa cu o vedere spectaculoasa asupra intregului oras si restaurant cu specific traditional si international.

Facilitati Hotel Ambient


Wi-Fi, parcare, receptie, restaurant, lift, terasa, room service, garaj, bar, spalatorie/curatatorie, sala de conferinte, activitati de relaxare, Centru Spa & Wellness, jacuzzi, sauna, masaj, incalzire centrala, depozit bagaje,


Detalii unitate
An renovare: 2008


Distante utile:
Centru: 2 m

Aeroporturi in apropiere de Hotel Ambient
Aeroportul International Henri Coanda, la 125.8 km
Aeroportul International Baneasa Bucuresti Aurel Vlaicu, la 133.5 km
Aeroportul International Cluj Napoca, la 193.6 km

Hotel Ambient pe harta
Poiana Brasov
Cazare Poiana Brasov
Poiana Brasov 2 stele (2)
Poiana Brasov 3 stele (66)
Poiana Brasov 4 stele (35)
Poiana Brasov 5 stele (4)
Obiective Poiana
Centre SPA Poiana
Cazare in apropiere
Restaurante Poiana