Hotel Aro Palace, cazare in Poiana Brasov


Cazare Poiana Brasov


Hotel Aro Palace Brasov


Hotel Aro Palace, cazare la mare
Hotel Aro Palace, cazare la mare 1 Hotel Aro Palace, cazare la mare 2 Hotel Aro Palace, cazare la mare 3 Hotel Aro Palace, cazare la mare 4 Hotel Aro Palace, cazare la mare 5 Hotel Aro Palace, cazare la mare 6 Hotel Aro Palace, cazare la mare 7 Hotel Aro Palace, cazare la mare 8 Hotel Aro Palace, cazare la mare 9 Hotel Aro Palace, cazare la mare 10 Hotel Aro Palace, cazare la mare 11 Hotel Aro Palace, cazare la mare 12 Hotel Aro Palace, cazare la mare 13

Informatii Hotel Aro Palace


Telefon Hotel Aro Palace: +40 268 478 800
Fax Hotel Aro Palace: +40 268 478 889
Adresa Hotel Aro Palace:
Bulevardul Eroilor, nr.27-29, Brasov

 
Locatia unitatii de cazare:

Hotelul Aro Palace***** este situat in centrul istoric al orasului Brasov, la o mica distanta de Biserica Neagra si Parcul Central.


Descriere Hotel Aro Palace

Renovat in anul 2006, Hotelul Aro Palace***** din orasul Brasov se remarca prin stilul traditional caracteristic orasului Brasov pe care il pastreaza si ofera clientilor sai conditii bune de cazare, in camere confortabile, luxoase si spatioase. Incepand cu anul 2008, acest hotel pune la dispozitia clientilor sai un Centru Spa & Wellness, ce beneficiaza de o suprafata de 2.500 mp si este dispus pe 2 niveluri.

De asemenea, Hotelul Aro Palace***** este alcatuit din 2 corpuri de cladire,  o aripa veche clasificata la 4*, ce a fost inaugurata in anul 1939 si o aripa noua clasificata la 5*, construita in anul 2005. Datorita gamei bogate de servicii si facilitati de 5* pe care le ofera, este o locatie potrivita pentru a petrece un sejur de exceptie in statiunea Poiana Brasov.


Structura de cazare

Hotelul Aro Palace***** dispune de o structura de cazare formata din camere dispuse in 2 corpuri de cladire, dupa cum urmeaza:

  • Aripa veche, clasificata la 4*, deschisa in anul 1939, formata din parter si 8 etaje, cu 30 camere single, 80 camere duble si 7 apartamente;
  • Aripa noua, construita in anul 2005, clasificata la 5*, se inalta pe parter si 7 etaje si dspune de 182 de camere duble, 7 duplexuri si 7 apartamente.

Camerele clasificate la 4* sunt dotate cu telefon, frigider, TV cablu, uscator de par si grup sanitar propriu, iar camerele clasificate la 5* sunt dotate cu telefon, acces internet, aer conditionat, seif, frigider, TV Cablu, uscator de par si grup sanitar propriu.


Nr camere: 196    Check-in: 14:00    Check-out: 12:00

Facilitati camera


TV, seif in camera, aer conditionat, baie cu cada, internet wireless, cablu TV, grup sanitar la comun,

Descriere servicii si facilitati

Hotelul Aro Palace*****ofera clientilor sai urmatoarele servicii si facilitati: Centru de agrement Aro Palace Wellness & Spa, ce dispune de o suprafata de 2.500 mp si este dotat cu sauna, sala de fitness, piscina interioara, solar, cada cu hidromasaj, centru wellness cu nenumarate tratamente si proceduri de infrumusetare. internet wireless gratuit in zonele publice, Centru de conferinte cu o 5 sali de conferinte cu o capacitate de pana la 700 locuri, cu dotari moderne pentru a organiza evenimente sociale, lansari de produse si seminarii.

Alte servicii si facilitati oferite de Hotelul Aro Palace***** sunt urmatoarele: restaurant Belvedere cu o capacitate de 80 locuri, Salon Albastru cu o capacitate de 80 locuri, Sala Coloanelor cu o capacitate de 100 locuri, Salonul central/bar de zi cu o capacitate de 250 locuri, Sala Mare cu o capacitate de 450 locuri, bar de noapte cu o capacitate de 250 locuri.

Facilitati Hotel Aro Palace


Wi-Fi, parcare, receptie, restaurant, lift, bar, seif, spalatorie/curatatorie, sala de conferinte, parcare supravegheata, activitati de relaxare, Centru Spa & Wellness, sauna, masaj, beauty salon, disco/club, depozit bagaje, transfer aeroport,


Detalii unitate
An renovare: 2006


Aeroporturi in apropiere de Hotel Aro Palace
Aeroportul International Henri Coanda, la 125.6 km
Aeroportul International Baneasa Bucuresti Aurel Vlaicu, la 133.3 km
Aeroportul International Cluj Napoca, la 193.4 km

Hotel Aro Palace pe harta
Poiana Brasov
Cazare Poiana Brasov
Poiana Brasov 2 stele (2)
Poiana Brasov 3 stele (66)
Poiana Brasov 4 stele (35)
Poiana Brasov 5 stele (4)
Obiective Poiana
Centre SPA Poiana
Cazare in apropiere
Restaurante Poiana