Hotel Belvedere, cazare in Poiana Brasov


Cazare Poiana Brasov


Hotel Belvedere Brasov


Hotel Belvedere, cazare la mare
Hotel Belvedere, cazare la mare 1 Hotel Belvedere, cazare la mare 2 Hotel Belvedere, cazare la mare 3 Hotel Belvedere, cazare la mare 4 Hotel Belvedere, cazare la mare 5 Hotel Belvedere, cazare la mare 6 Hotel Belvedere, cazare la mare 7 Hotel Belvedere, cazare la mare 8 Hotel Belvedere, cazare la mare 9 Hotel Belvedere, cazare la mare 10 Hotel Belvedere, cazare la mare 11 Hotel Belvedere, cazare la mare 12 Hotel Belvedere, cazare la mare 13 Hotel Belvedere, cazare la mare 14 Hotel Belvedere, cazare la mare 15 Hotel Belvedere, cazare la mare 16 Hotel Belvedere, cazare la mare 17 Hotel Belvedere, cazare la mare 18 Hotel Belvedere, cazare la mare 19 Hotel Belvedere, cazare la mare 20 Hotel Belvedere, cazare la mare 21 Hotel Belvedere, cazare la mare 22 Hotel Belvedere, cazare la mare 23 Hotel Belvedere, cazare la mare 24

Informatii Hotel Belvedere


Telefon Hotel Belvedere: 0268 415 575 / 0735 404 169
Fax Hotel Belvedere: 0268 415 370
Adresa Hotel Belvedere:
Str. Stejarisului nr.11, km.2 Drumul Poienii

 
Locatia unitatii de cazare:

Hotelul Belvedere**** este situat in orasul Brasov, pe drumul ce se indreapta catre statiunea Poiana Brasov, la o distanta de 600 metri fata de centrul orasului.


Descriere Hotel Belvedere

Hotelul Belvedere**** este o buna unitate de cazare din orasul Brasov, datorita conditiilor bune de cazare pe care le ofera, in camere moderne si confortabile si a calitatii serviciilor si facilitatilor pe care le pune la dispozitia clientilor sai. Astfel, hotelul este recomandat atat persoanelor interesate sa viziteze obiectivele turistice din orasul Brasov, cat si oamenilor aflati in team building.

Pentru a servi masa, Hotelul Belvedere**** dispune de un restaurant cu specific traditional si international ce detine o capacitate de 150 locuri si impresioneaza prin vederea spectaculoasa oferita catre muntii inconjuratori.


Structura de cazare

Hotelul Belvedere**** dispune de o structura de cazare formata din 21 de camere, dotate cu acces internet, seif, aer conditionat, telefon, minibar, uscator de par si grup sanitar propriu.

Camerele sunt repartizate in:

  • 12 camere duble;
  • 2 camere single;
  • 5 camere duble superior, doua dintre acestea fiind dotate cu cada cu jacuzzi si terasa;
  • 2 apartamente cu cada cu jacuzzi si terasa.

Nr camere: 21    Check-in: 14:00    Check-out: 12:00

Facilitati camera


grup sanitar propriu, uscator de par, TV, telefon, minibar, seif in camera, aer conditionat, internet prin cablu,

Descriere servicii si facilitati

Hotelul Belvedere**** ofera clientilor sai urmatoarele servicii si facilitati: parcare, terasa, sauna, sala de conferinte, piscina exterioara, jacuzzi, hidromasaj, receptie si restaurant cu o capacitate de 150 locuri, ce serveste preparate culinare cu specific traditional si international si ofera o vedere minunata asupra muntilor inconjuratori.

Facilitati Hotel Belvedere


Wi-Fi, parcare, receptie, restaurant, terasa, room service, bar, spalatorie/curatatorie, sala de conferinte, Centru Spa & Wellness, jacuzzi, sauna, curte,


Distante utile:
Centru: 600 m

Aeroporturi in apropiere de Hotel Belvedere
Aeroportul International Henri Coanda, la 125.8 km
Aeroportul International Baneasa Bucuresti Aurel Vlaicu, la 133.5 km
Aeroportul International Cluj Napoca, la 192.8 km

Hotel Belvedere pe harta
Poiana Brasov
Cazare Poiana Brasov
Poiana Brasov 2 stele (2)
Poiana Brasov 3 stele (66)
Poiana Brasov 4 stele (35)
Poiana Brasov 5 stele (4)
Obiective Poiana
Centre SPA Poiana
Cazare in apropiere
Restaurante Poiana