Hotel Crisalpin, cazare in Poiana Brasov


Cazare Poiana Brasov


Hotel Crisalpin Poiana Brasov


Hotel Crisalpin, cazare la mare
Hotel Crisalpin, cazare la mare 1 Hotel Crisalpin, cazare la mare 2 Hotel Crisalpin, cazare la mare 3 Hotel Crisalpin, cazare la mare 4 Hotel Crisalpin, cazare la mare 5 Hotel Crisalpin, cazare la mare 6 Hotel Crisalpin, cazare la mare 7 Hotel Crisalpin, cazare la mare 8 Hotel Crisalpin, cazare la mare 9 Hotel Crisalpin, cazare la mare 10 Hotel Crisalpin, cazare la mare 11 Hotel Crisalpin, cazare la mare 12 Hotel Crisalpin, cazare la mare 13 Hotel Crisalpin, cazare la mare 14 Hotel Crisalpin, cazare la mare 15 Hotel Crisalpin, cazare la mare 16 Hotel Crisalpin, cazare la mare 17 Hotel Crisalpin, cazare la mare 18 Hotel Crisalpin, cazare la mare 19 Hotel Crisalpin, cazare la mare 20 Hotel Crisalpin, cazare la mare 21 Hotel Crisalpin, cazare la mare 22

Informatii Hotel Crisalpin


Telefon Hotel Crisalpin: 0757 05 08 33
Fax Hotel Crisalpin: 0268 26 25 26
Adresa Hotel Crisalpin:
Strada Poiana Ursului

 
Locatia unitatii de cazare:

Hotelul Crisalpin**** este situat la intrarea in Poiana Brasov, la o distanta de 5 minute de mers pe jos fata de centrul statiunii.


Descriere Hotel Crisalpin

Hotelul Crisalpin**** a fost deschis in anul 2013 si este situat intr-o zona linistita a statiunii Poiana Brasov. Cazarea este posibila in camere duble si apartamente elegant mobilate, ce dispun de finisaje de calitate, paturi mari si confortabile, mochete groase si incalzire prin pardoseala. Fiind situat la o distanta de 400 metri fata de cea mai apropiata partie de schi, respectiv partia Bradul, Hotelul Crisalpin**** este potrivit pentru iubitorii de schi, cat si pentru cei care doresc sa viziteze orasul Brasov, situat la o distanta de 15 kilometri.


Structura de cazare

Hotelul Crisalpin**** dispune de o structura de cazare formata din 20 de camere si apartamente, ce dispun de urmatoarele dotari:

  • camera dubla sau twin cu vedere la munte, dotata cu TV LCD, grup sanitar propriu cu uscator de par, balcon, telefon, cablu TV, birou, incalzire centrala, mocheta, minibar, serviciu de trezire, avand o suprafata de 16 mp. Nu exista posibilitatea de a introduce un pat suplimentar.
  • apartamente, formate dintr-un dormitor si o camera de zi, acestea dispun de o suprafata de 30 mp si sunt dotate cu 1 canapea extensibila si 1 pat dublu mare sau 1 canapea extensibila si 2 paturi single, grup sanitar propriu cu uscator de par, balcon cu vedere la munte, telefon, TV LCD prin cablu, incalzire centrala, minibar, serviciu de trezire. Capacitatea de cazare a apartamentelor este de 3 persoane.

Nr camere: 20    Check-in: 14:00    Check-out: 12:00

Facilitati camera


grup sanitar propriu, uscator de par, telefon, minibar, balcon, TV LCD, cablu TV, birou, paturi twin, pat matrimonial, mocheta, incalzire electrica,

Descriere servicii si facilitati

Hotelul Crisalpin**** dispune de urmatoarele servicii si facilitati: conexiune internet wireless, receptie 24h, gradina, trasa, gratar, scoala de schi, sauna, loc de joaca pentru copii, darts, inchiriere biciclete, echitatie, bar, sala de conferinte, lift, incalzire centrala, zona pentru fumatori, parcare proprie gratuita.

Accesul cu animale de companie nu este acceptat.

Facilitati Hotel Crisalpin


Wi-Fi, parcare, receptie, lift, terasa, bar, sala de conferinte, sauna, loc de joaca pentru copii, gratar, curte,


Detalii unitate
An constructie: 2013


Aeroporturi in apropiere de Hotel Crisalpin
Aeroportul International Henri Coanda, la 121.6 km
Aeroportul International Baneasa Bucuresti Aurel Vlaicu, la 129.2 km
Aeroportul International Craiova, la 193.4 km

Hotel Crisalpin pe harta
Poiana Brasov
Cazare Poiana Brasov
Poiana Brasov 2 stele (2)
Poiana Brasov 3 stele (66)
Poiana Brasov 4 stele (35)
Poiana Brasov 5 stele (4)
Obiective Poiana
Centre SPA Poiana
Cazare in apropiere
Restaurante Poiana