Hotel Oasis, cazare in Poiana Brasov


Cazare Poiana Brasov


Hotel Oasis Brasov


Hotel Oasis, cazare la mare
Hotel Oasis, cazare la mare 1 Hotel Oasis, cazare la mare 2 Hotel Oasis, cazare la mare 3 Hotel Oasis, cazare la mare 4 Hotel Oasis, cazare la mare 5 Hotel Oasis, cazare la mare 6 Hotel Oasis, cazare la mare 7 Hotel Oasis, cazare la mare 8 Hotel Oasis, cazare la mare 9 Hotel Oasis, cazare la mare 10 Hotel Oasis, cazare la mare 11 Hotel Oasis, cazare la mare 12 Hotel Oasis, cazare la mare 13 Hotel Oasis, cazare la mare 14 Hotel Oasis, cazare la mare 15 Hotel Oasis, cazare la mare 16 Hotel Oasis, cazare la mare 17 Hotel Oasis, cazare la mare 18 Hotel Oasis, cazare la mare 19 Hotel Oasis, cazare la mare 20 Hotel Oasis, cazare la mare 21 Hotel Oasis, cazare la mare 22 Hotel Oasis, cazare la mare 23 Hotel Oasis, cazare la mare 24 Hotel Oasis, cazare la mare 25 Hotel Oasis, cazare la mare 26 Hotel Oasis, cazare la mare 27 Hotel Oasis, cazare la mare 28 Hotel Oasis, cazare la mare 29 Hotel Oasis, cazare la mare 30

Informatii Hotel Oasis


Telefon Hotel Oasis: 0728858555
Fax Hotel Oasis: 0268425697
Adresa Hotel Oasis:
Str. Vulcan nr. 41, Brasov

 
Locatia unitatii de cazare:

Hotelul Oasis*** este situat la o distanta de  kilometri fata de gara, in apropiere de centrul orasului Brasov si de obiectivele turistice din oras.


Descriere Hotel Oasis

Hotelul Oasis*** este o unitate de cazare clasificata la 3* din orasul Brasov, ce se afla situata intr-o zona linistita, astfel incat este potrivita pentru persoanele care doresc sa se bucure de odihna si relaxare. Datorita serviciilor si facilitatilor oferite de acest hotel, este potrivit si pentru oamenii aflati in team building. Astfel, Hotelul Oasis*** dispune de 2 sali de conferinte cu capacitati de 100 si 40 de locuri, modern utilate, alaturi de un restaurant cu specific chinezesc, mexican si englezesc.


Structura de cazare

Hotelul Oasis*** dispune de o structura de cazare formata din 22 de camere confortabile, dotate cu aer conditionat, frigider cu minibar, acces internet, TV cablu, uscator de par si grup sanitar propriu cu cabina de dus.

Camerele sunt repartizate in:

  • 10 camere duble matrimoniale;
  • 6 camere duble twin;
  • 6 apartamente, alcatuite din living si dormitor.

Nr camere: 22    Check-in: 14:00    Check-out: 12:00

Facilitati camera


grup sanitar propriu, uscator de par, TV, telefon, minibar, aer conditionat, cablu TV, internet prin cablu,

Descriere servicii si facilitati

Hotelul Oasis*** ofera clientilor sai urmatoarele servicii si facilitati: parcare supravegheata video, room service, 2 sali de conferinte cu capacitati de 100 si 40 locuri cu dotari moderne, terasa de vara, masaj, jacuzzi, sauna, 2 restaurante cu capacitati de 60 si 80 locuri, ce serveste preparate culinare din bucatariile mexicana, engleasca si chinezeasca.

Facilitati Hotel Oasis


Wi-Fi, receptie, restaurant, terasa, room service, spalatorie/curatatorie, sala de conferinte, parcare supravegheata, activitati de relaxare, jacuzzi, sauna, curte,


Aeroporturi in apropiere de Hotel Oasis
Aeroportul International Henri Coanda, la 127.2 km
Aeroportul International Baneasa Bucuresti Aurel Vlaicu, la 134.9 km
Aeroportul International Cluj Napoca, la 192.6 km

Hotel Oasis pe harta
Poiana Brasov
Cazare Poiana Brasov
Poiana Brasov 2 stele (2)
Poiana Brasov 3 stele (66)
Poiana Brasov 4 stele (35)
Poiana Brasov 5 stele (4)
Obiective Poiana
Centre SPA Poiana
Cazare in apropiere
Restaurante Poiana