Hotel Pantex, cazare in Poiana Brasov


Cazare Poiana Brasov


Hotel Pantex Brasov


Hotel Pantex, cazare la mare
Hotel Pantex, cazare la mare 1 Hotel Pantex, cazare la mare 2 Hotel Pantex, cazare la mare 3 Hotel Pantex, cazare la mare 4 Hotel Pantex, cazare la mare 5 Hotel Pantex, cazare la mare 6 Hotel Pantex, cazare la mare 7 Hotel Pantex, cazare la mare 8 Hotel Pantex, cazare la mare 9 Hotel Pantex, cazare la mare 10 Hotel Pantex, cazare la mare 11 Hotel Pantex, cazare la mare 12 Hotel Pantex, cazare la mare 13 Hotel Pantex, cazare la mare 14

Informatii Hotel Pantex


Telefon Hotel Pantex: 0733007676
Fax Hotel Pantex: 0268411024
Adresa Hotel Pantex:
Str. Dobrogeanu Gherea nr. 4C Brasov

 
Locatia unitatii de cazare:

Hotelul Pantex***  este situat in centrul orasului Brasov, in spatele Magazinului STAR, la o distanta de doar cateva minute de mers pe jos fata de Piata Sfatului.


Descriere Hotel Pantex

Hotelul Pantex*** este o unitate de cazare potrivita atat pentru calatoriile de afaceri, cat si pentru a vizita obiectivele turistice ale orasului Brasov si din imprejurimi. Astfel, acest hotel dispune de o cladire moderna si eleganta, ce beneficiaza de parcare proprie, alaturi de conditii bune de cazare. Camerele sunt confortabile si elegante, fiind decorate in stil venetian si potrivite pentru odihna si relaxare.

De asemenea, Hotelul Pantex*** ofera clientilor sai un bar cu o vedere spectaculoasa catre centrul vechi al orasului, iar pentru oamenii de afaceri ofera o sala de conferinte.


Structura de cazare

Hotelul Pantex*** dispune de o structura de cazare formata din 35 de camere duble elegante, frumos decorate in stil venetian si dotate cu internet wireless, telefon, minibar, TV, uscator de par si grup sanitar propriu.


Nr camere: 35    Check-in: 14:00    Check-out: 12:00

Facilitati camera


grup sanitar propriu, uscator de par, TV, telefon, minibar, internet wireless, cablu TV,

Descriere servicii si facilitati

Hotelul Pantex*** ofera clientilor sai servicii si facilitati precum parcare, receptie, bar cu o vedere deosebita catre centrul vechi al orasului, lift, receptie, sala de conferinte.

Facilitati Hotel Pantex


parcare, receptie, lift, bar,


Aeroporturi in apropiere de Hotel Pantex
Aeroportul International Henri Coanda, la 125.1 km
Aeroportul International Baneasa Bucuresti Aurel Vlaicu, la 132.8 km
Aeroportul International Cluj Napoca, la 194.1 km

Hotel Pantex pe harta
Poiana Brasov
Cazare Poiana Brasov
Poiana Brasov 2 stele (2)
Poiana Brasov 3 stele (66)
Poiana Brasov 4 stele (35)
Poiana Brasov 5 stele (4)
Obiective Poiana
Centre SPA Poiana
Cazare in apropiere
Restaurante Poiana