Hotel Piatra Mare, cazare in Poiana Brasov


Cazare Poiana Brasov


Hotel Piatra Mare Poiana Brasov


Hotel Piatra Mare, cazare la mare
Hotel Piatra Mare, cazare la mare 1 Hotel Piatra Mare, cazare la mare 2 Hotel Piatra Mare, cazare la mare 3 Hotel Piatra Mare, cazare la mare 4 Hotel Piatra Mare, cazare la mare 5 Hotel Piatra Mare, cazare la mare 6 Hotel Piatra Mare, cazare la mare 7 Hotel Piatra Mare, cazare la mare 8 Hotel Piatra Mare, cazare la mare 9 Hotel Piatra Mare, cazare la mare 10 Hotel Piatra Mare, cazare la mare 11 Hotel Piatra Mare, cazare la mare 12 Hotel Piatra Mare, cazare la mare 13 Hotel Piatra Mare, cazare la mare 14 Hotel Piatra Mare, cazare la mare 15 Hotel Piatra Mare, cazare la mare 16 Hotel Piatra Mare, cazare la mare 17 Hotel Piatra Mare, cazare la mare 18 Hotel Piatra Mare, cazare la mare 19 Hotel Piatra Mare, cazare la mare 20

Informatii Hotel Piatra Mare


Telefon Hotel Piatra Mare: 0268262029
Fax Hotel Piatra Mare: 0268262065
Adresa Hotel Piatra Mare:
Strada Poiana lui Neagoe 10

 
Locatia unitatii de cazare:

Hotelul Piatra Mare**** este situat in statiunea Poiana Brasov, in apropiere de centrul statiunii si de Hotelul Aurelius.

Hotelul Piatra Mare****


Descriere Hotel Piatra Mare

Hotelul Piatra Mare**** a fost renovat in anul 2002 si este considerat unul dintre cele mai luxoase si mai confortabile unitati de cazare din statiunea Poiana Brasov. In anul 2004, a avut loc constructia Salii Nato, ce dispune de o capacitate de 1.200 locuri si a fost construita cu ocazia reuniunii ministrilor apararii statelor membre NATO. De asemenea, aceasta unitate de cazare este potrivita pentru a organiza diferite evenimente business, datorita celor 8 sali de conferinte cu o capacitate de circa 2000 de persoane.

O atractie principala a hotelului este reprezentata de Centrul Spa si Wellness, ce dispune de sauna, bazin cu apa rece, masaj, piscina interioara, sala de fitness si salina amenajata cu blocuri de sare de la Salina Slanic Prahova.


Structura de cazare

Hotelul Piatra Mare**** dispune de o structura de cazare formata din 186 de camere, dotate cu minibar, balcon, TV si grup sanitar propriu.

Camerele sunt repartizate in:

  • camere duble matrimoniale;
  • camere duble twin;
  • camere duble large;
  • apartamente standard, dispuse pe 2 nivele, formate din living cu canapea extensibila si dormitor, cu scara interioara;
  • apartamente pezidentiale.

Nr camere: 186    Check-in: 14:00    Check-out: 12:00

Facilitati camera


grup sanitar propriu, TV, minibar, balcon,

Descriere servicii si facilitati

Hotelul Piatra Mare**** ofera clientilor sai urmatoarele servicii si facilitati:  Sala Nato construita in anul 2004 cu ocazia summit-ului NATO, salile de conferinte Onix, Topaz, Agat, Calcedonia, Opal, Safir si VIP dotate cu sistem de sonorizare, flipchart, ecran de proiectie, videoproiector si internet wireless, salile de conferinte beneficiaza de o capacitate totala de 2000 locuri.

Alte servicii si facilitati oferite de Hotelul Piatra Mare**** sunt urmatoarele: Centru Spa dotat cu sauna, sala de fitnes, piscina interioara, mamaj, sala de fitness si salina cu blocuri de sare aduse din Salina Slanic Prahova, terasa cu vedere catre Masivul Postavarul si 2 restaurante Smarald si Topaz, cu preparate culinare cu specific traditional si international.

Facilitati Hotel Piatra Mare


Wi-Fi, parcare, receptie, restaurant, terasa, room service, bar, spalatorie/curatatorie, sala de conferinte, Centru Spa & Wellness, jacuzzi, sauna, masaj,


Aeroporturi in apropiere de Hotel Piatra Mare
Aeroportul International Henri Coanda, la 121.4 km
Aeroportul International Baneasa Bucuresti Aurel Vlaicu, la 129 km
Aeroportul International Craiova, la 192.9 km

Hotel Piatra Mare pe harta
Poiana Brasov
Cazare Poiana Brasov
Poiana Brasov 2 stele (2)
Poiana Brasov 3 stele (66)
Poiana Brasov 4 stele (35)
Poiana Brasov 5 stele (4)
Obiective Poiana
Centre SPA Poiana
Cazare in apropiere
Restaurante Poiana