Hotel Rina Tirol , cazare in Poiana Brasov


Cazare Poiana Brasov


Hotel Rina Tirol Poiana Brasov


Hotel Rina Tirol , cazare la mare
Hotel Rina Tirol , cazare la mare 1 Hotel Rina Tirol , cazare la mare 2 Hotel Rina Tirol , cazare la mare 3 Hotel Rina Tirol , cazare la mare 4 Hotel Rina Tirol , cazare la mare 5 Hotel Rina Tirol , cazare la mare 6 Hotel Rina Tirol , cazare la mare 7 Hotel Rina Tirol , cazare la mare 8 Hotel Rina Tirol , cazare la mare 9 Hotel Rina Tirol , cazare la mare 10 Hotel Rina Tirol , cazare la mare 11 Hotel Rina Tirol , cazare la mare 12 Hotel Rina Tirol , cazare la mare 13 Hotel Rina Tirol , cazare la mare 14 Hotel Rina Tirol , cazare la mare 15 Hotel Rina Tirol , cazare la mare 16 Hotel Rina Tirol , cazare la mare 17 Hotel Rina Tirol , cazare la mare 18 Hotel Rina Tirol , cazare la mare 19 Hotel Rina Tirol , cazare la mare 20 Hotel Rina Tirol , cazare la mare 21 Hotel Rina Tirol , cazare la mare 22 Hotel Rina Tirol , cazare la mare 23 Hotel Rina Tirol , cazare la mare 24 Hotel Rina Tirol , cazare la mare 25

Informatii Hotel Rina Tirol


Telefon Hotel Rina Tirol : 0268.262.111
Fax Hotel Rina Tirol : 0268.262.176
Adresa Hotel Rina Tirol :
Poiana lui Stechil

 
Locatia unitatii de cazare:

Hotelul Rina Tirol*** este situat in centrul statiunii Poiana Brasov, intr-o zona linistita a statiunii, in apropiere de partiile de schi.


Descriere Hotel Rina Tirol

Hotelul Rina Tirol*** impresioneaza prin arhitectura sa unica, conceputa in stil tirolez si calitatea serviciilor si facilitatilor oferite. De asemenea, datorita localizarii sale si a conditiilor bune de cazare pe care le ofera, este potrivit pentru cei care doresc sa se bucure de un concediu cat mai placut la munte. La o distanta de cateva minute fata de partiile de schi, Hotelul Rina Tirol*** este o buna unitate de cazare din Poiana Brasov.

Pentru a oferi clientilor sai posibilitatea de a se simti rasfatati, dispune de sauna, jacuzzi si masaj, iar restaurantul hotelului ofera preparate cu specific traditional si international. Oamenii aflati in team building pot beneficia de salile de conferinte Viena si Burg.


Structura de cazare

Hotelul Rina Tirol*** dispune de o structura de cazare formata din 55 de camere, dotate cu TV, minibar, cablu TV, telefon international, balcon si uscator de par.

Camerele sunt repartizate in:

  • 4 camere single;
  • 39 camere duble;
  • 1 camera dubla delux, mai spatioasa fata de cele duble;
  • 4 camere matrimoniale;
  • 4 garsoniere, spatioase, ce dispun de 3 paturi;
  • 2 apartamente president;
  • 1 apartament royal, cu semineu, birou, living spatios si baie cu hidromasaj.

Nr camere: 58    Check-in: 14:00    Check-out: 12:00

Facilitati camera


grup sanitar propriu, uscator de par, TV, minibar, balcon, cablu TV, paturi twin, pat matrimonial,

Descriere servicii si facilitati

Hotelul Rina Tirol*** ofera clientilor sai urmatoarele servicii si facilitati: restaurant cu specific bavarez si traditional romanesc, sala de conferinte Viena cu o capacitate de 110 persoane, sala Burg cu o capacitate de 35 persoane, dotate cu proiectoare, flip charturi, conexiune internet si sistem de sonorizare, bar, masaj, conexiune internet wireless in zonele publice, terasa, gratar, depozit schiuri, loc de joaca pentru copii, bar, incalzire centrala, receptie 24h, parcare publica gratuita, babysitting.

Accesul cu animale de companie este permis gratuit.

Facilitati Hotel Rina Tirol


Wi-Fi, parcare, receptie, restaurant, terasa, bar, sala de conferinte, sauna, masaj, loc de joaca pentru copii, spatiu pentru depozitarea echipamentului sportiv, animale de companie, incalzire centrala, babysitting, gratar,


Aeroporturi in apropiere de Hotel Rina Tirol
Aeroportul International Henri Coanda, la 121.4 km
Aeroportul International Baneasa Bucuresti Aurel Vlaicu, la 129 km
Aeroportul International Craiova, la 193.7 km

Hotel Rina Tirol pe harta
Poiana Brasov
Cazare Poiana Brasov
Poiana Brasov 2 stele (2)
Poiana Brasov 3 stele (66)
Poiana Brasov 4 stele (35)
Poiana Brasov 5 stele (4)
Obiective Poiana
Centre SPA Poiana
Cazare in apropiere
Restaurante Poiana