Hotel Rina Vista , cazare in Poiana Brasov


Cazare Poiana Brasov


Hotel Rina Vista Poiana Brasov


Hotel Rina Vista , cazare la mare
Hotel Rina Vista , cazare la mare 1 Hotel Rina Vista , cazare la mare 2 Hotel Rina Vista , cazare la mare 3 Hotel Rina Vista , cazare la mare 4 Hotel Rina Vista , cazare la mare 5 Hotel Rina Vista , cazare la mare 6 Hotel Rina Vista , cazare la mare 7 Hotel Rina Vista , cazare la mare 8 Hotel Rina Vista , cazare la mare 9 Hotel Rina Vista , cazare la mare 10 Hotel Rina Vista , cazare la mare 11 Hotel Rina Vista , cazare la mare 12 Hotel Rina Vista , cazare la mare 13 Hotel Rina Vista , cazare la mare 14 Hotel Rina Vista , cazare la mare 15 Hotel Rina Vista , cazare la mare 16 Hotel Rina Vista , cazare la mare 17 Hotel Rina Vista , cazare la mare 18 Hotel Rina Vista , cazare la mare 19 Hotel Rina Vista , cazare la mare 20 Hotel Rina Vista , cazare la mare 21 Hotel Rina Vista , cazare la mare 22 Hotel Rina Vista , cazare la mare 23

Informatii Hotel Rina Vista


Telefon Hotel Rina Vista : 0268.262.111
Fax Hotel Rina Vista : 0268.262.176
Adresa Hotel Rina Vista :
Str. Valea Sticlariei

 
Locatia unitatii de cazare:

Hotelul Rina Vista*** este situat in centrul statiunii Poiana Brasov, la o distanta de 10 minute de mers cu masina fata de Cetatea Brasovului.


Descriere Hotel Rina Vista

Hotelul Rina Vista*** este o unitate de cazare din statiunea Poiana Brasov ce se inalta pe 6 nivele si permite clientilor sai sa se bucure de o priveliste deosebita catre Masivul Postavarul. Pentru iubitorii sporturilor de iarna, Hotelul Rina Vista*** ofera un instructor de schi, alaturi de posibilitatea de a inchiria echipament de schi si transfer la partii. Fiind o unitate de cazare potrivita pentru familille cu copii, ofera un loc de joaca special amenajat pentru cei mici.

Pentru a raspunde tuturor cerintelor clientilor, Hotelul Rina Vista*** ofera pentru oamenii aflati in team building 3 sali de conferinte, iar masa poate fi servita in cadrul restaurantului, ce ofera si posibilitatea de a organiza diferite evenimente.


Structura de cazare

Hotelul Rina Vista*** dispune de o structura de cazare formata din 106 camere, dotate cu cablu TV, minibar, telefon international, balcon si grup sanitar propriu cu cada sau cabina de dus.

Camerele sunt repartizate in:

  • 88 de camere twin;
  • 17 camere matrimoniale;
  • 1 suita.

Nr camere: 106    Check-in: 14:00    Check-out: 12:00

Facilitati camera


grup sanitar propriu, TV, telefon, minibar, balcon, baie cu cada, baie cu dus, cablu TV, paturi twin, pat matrimonial,

Descriere servicii si facilitati

Hotelul Rina Vista*** ofera clientilor sai urmatoarele servicii si facilitati: restaurant cu specific bavarez si international, sala de conferinte Bucegi cu o capacitate de 120 persoane, sala de conferinte Postavarul cu o capacitate de 70 persoane si Sala Cristianul, toate fiind dotate cu sonorizare, flipcharturi si proiectoare multimedia, conexiune internet wireless, terasa, gratar, depozit schiuri, inchiriere echipament schi, instructor de schi, sauna, masaj, loc de joaca pentru copii, bar, receptie 24h, camera de bagaje, babysitting, lift, incalzire centrala, spalatorie si calcatorie, parcare publica gratuita.

Accesul cu animale de compnaie este permis contra cost.

Facilitati Hotel Rina Vista


Wi-Fi, parcare, receptie, restaurant, lift, terasa, bar, spalatorie/curatatorie, sala de conferinte, sauna, masaj, loc de joaca pentru copii, spatiu pentru depozitarea echipamentului sportiv, animale de companie, incalzire centrala, depozit bagaje, babysitting, gratar,


Aeroporturi in apropiere de Hotel Rina Vista
Aeroportul International Henri Coanda, la 121.5 km
Aeroportul International Baneasa Bucuresti Aurel Vlaicu, la 129.2 km
Aeroportul International Craiova, la 193.1 km

Hotel Rina Vista pe harta
Poiana Brasov
Cazare Poiana Brasov
Poiana Brasov 2 stele (2)
Poiana Brasov 3 stele (66)
Poiana Brasov 4 stele (35)
Poiana Brasov 5 stele (4)
Obiective Poiana
Centre SPA Poiana
Cazare in apropiere
Restaurante Poiana