Hotel Royal, cazare in Poiana Brasov


Cazare Poiana Brasov


Hotel Royal Poiana Brasov


Hotel Royal, cazare la mare
Hotel Royal, cazare la mare 1 Hotel Royal, cazare la mare 2 Hotel Royal, cazare la mare 3 Hotel Royal, cazare la mare 4 Hotel Royal, cazare la mare 5 Hotel Royal, cazare la mare 6 Hotel Royal, cazare la mare 7 Hotel Royal, cazare la mare 8 Hotel Royal, cazare la mare 9 Hotel Royal, cazare la mare 10 Hotel Royal, cazare la mare 11 Hotel Royal, cazare la mare 12 Hotel Royal, cazare la mare 13 Hotel Royal, cazare la mare 14

Informatii Hotel Royal


Telefon Hotel Royal: 0731909663
Fax Hotel Royal: 0268262261
Adresa Hotel Royal:
500001 Poiana Brasov, Str. Poiana lui Neagoe, FN

 
Locatia unitatii de cazare:

Hotelul Royal*** este situat in statiunea Poiana Brasov, la o distanta de 500 metri fata de centrul statiunii, in apropiere de unitatea de cazare Aurelius.


Descriere Hotel Royal

Hotelul Royal*** este o locatie potrivita, atat pentru relaxare si odihna, cat si pentru organizarea de evenimente, precum nunti, petrecerii, traininguri, seminarii sau prezentari de produse. Astfel, acest hotel sta la dispozitia clientilor sai cu o sala de conferinte moderna, alaturi de un restaurant cu o vedere impresionanta catre Poiana Brasov. Sala de mese festive a hotelului este moderna, dotata cu un ring de dans si un spatiu pentru muzicanti.

Datorita gamei bogate de servicii si facilitati de calitate pe care le ofera, Hotelul Royal*** este o buna unitate de cazare din statiunea Poiana Brasov.


Structura de cazare

Hotelul Royal*** dispune de o structura de cazare formata din 18 camere duble si 11 apartamente, alcatuite din living si dormitor.

Toate camerele sunt dotate cu balcon, minibar, telefon, TV si grup sanitar propriu.

Apartamentele dispun de cabina de dus cu hidromasaj sau jacuzzi.


Nr camere: 29    Check-in: 14:00    Check-out: 12:00

Facilitati camera


grup sanitar propriu, TV, telefon, minibar, balcon,

Descriere servicii si facilitati

Hotelul Royal*** ofera clientilor sai servicii si facilitati precum: sala de conferinte cu o capacitate de 180 locuri, parcare, biliard, tenis de masa, terasa cu o capacitate de 100 locuri, crama cu o capacitate de 100 locuri, restaurant cu specific culinar traditional, receptie, internet wireless, semineu, bar, depozit schiuri, sauna, lectii de echitatie la centrul de calarie, plimbari cu trasura sau sania.

Facilitati Hotel Royal


Wi-Fi, parcare, receptie, restaurant, terasa, bar, spalatorie/curatatorie, sala de conferinte, activitati de relaxare, sauna, spatiu pentru depozitarea echipamentului sportiv, crama,


Distante utile:
Centru: 500 m

Aeroporturi in apropiere de Hotel Royal
Aeroportul International Henri Coanda, la 121.3 km
Aeroportul International Baneasa Bucuresti Aurel Vlaicu, la 128.9 km
Aeroportul International Craiova, la 193 km

Hotel Royal pe harta
Poiana Brasov
Cazare Poiana Brasov
Poiana Brasov 2 stele (2)
Poiana Brasov 3 stele (66)
Poiana Brasov 4 stele (35)
Poiana Brasov 5 stele (4)
Obiective Poiana
Centre SPA Poiana
Cazare in apropiere
Restaurante Poiana