Pensiunea Alex , cazare in Poiana Brasov


Cazare Poiana Brasov


Pensiunea Alex Poiana Brasov


Pensiunea Alex , cazare la mare
Pensiunea Alex , cazare la mare 1 Pensiunea Alex , cazare la mare 2 Pensiunea Alex , cazare la mare 3 Pensiunea Alex , cazare la mare 4 Pensiunea Alex , cazare la mare 5 Pensiunea Alex , cazare la mare 6 Pensiunea Alex , cazare la mare 7 Pensiunea Alex , cazare la mare 8 Pensiunea Alex , cazare la mare 9 Pensiunea Alex , cazare la mare 10 Pensiunea Alex , cazare la mare 11 Pensiunea Alex , cazare la mare 12 Pensiunea Alex , cazare la mare 13 Pensiunea Alex , cazare la mare 14 Pensiunea Alex , cazare la mare 15 Pensiunea Alex , cazare la mare 16 Pensiunea Alex , cazare la mare 17 Pensiunea Alex , cazare la mare 18 Pensiunea Alex , cazare la mare 19 Pensiunea Alex , cazare la mare 20 Pensiunea Alex , cazare la mare 21 Pensiunea Alex , cazare la mare 22 Pensiunea Alex , cazare la mare 23 Pensiunea Alex , cazare la mare 24 Pensiunea Alex , cazare la mare 25

Informatii Pensiunea Alex


Telefon Pensiunea Alex : 0744 596 822
Fax Pensiunea Alex : 0268-262.327;
Adresa Pensiunea Alex :
Str. Valea Lunga nr.1

 
Locatia unitatii de cazare:

Pensiunea Alex**** este situata in statiunea Poiana Brasov, la o distanta de 500 metri fata de partiile de schi si 700 metri de centrul statiunii.


Descriere Pensiunea Alex

Pensiunea Alex**** este o locatie potrivita pentru a petrece o vacanta frumoasa la munte in statiunea Poiana Brasov, datorita conditiilor bune de cazare oferite si a localizarii sale, in apropiere de centrul statiunii si de partiile de schi. Camerele pensiunii sunt confortabile, iar restaurantul cu terasa in aer liber si bar isi incanta clientiii cu preparate culinare cu specific traditional romanesc.

Oferind servicii si facilitati de calitate, Pensiunea Alex**** este o varianta buna de cazare din statiunea Poiana Brasov.


Structura de cazare

Pensiunea Alex**** dispune de o structura de cazare formata din 10 camere, dotate cu frigider, TV prin cablu, seif, grup sanitar propriu cu dus si uscator de par, iar unele camere beneficiaza de balcon cu vedere la munte si conexiune internet wireless.


Nr camere: 10    Check-in: 14:00    Check-out: 12:00

Facilitati camera


grup sanitar propriu, uscator de par, TV, seif in camera, baie cu dus, cablu TV, paturi twin, pat matrimonial, frigider,

Descriere servicii si facilitati

Pensiunea Alex**** ofera clientilor sai urmatoarele servicii si facilitati: depozit schi, restaurant a la carte cu specific traditional ce dispune de bar si terasa, sauna, sala de fitness, conexiune internet wireless, receptie 24h, incalzire, seif, zona pentru fumatori si parcare proprie gratuita.

Accesul cu animale de companie nu este permis.

Facilitati Pensiunea Alex


Wi-Fi, parcare, receptie, restaurant, terasa, bar, seif, sala de conferinte, spatiu pentru depozitarea echipamentului sportiv, incalzire centrala,


Distante utile:
Centru: 700 m

Aeroporturi in apropiere de Pensiunea Alex
Aeroportul International Henri Coanda, la 121 km
Aeroportul International Baneasa Bucuresti Aurel Vlaicu, la 128.6 km
Aeroportul International Craiova, la 192.6 km

Pensiunea Alex pe harta
Poiana Brasov
Cazare Poiana Brasov
Poiana Brasov 2 stele (2)
Poiana Brasov 3 stele (66)
Poiana Brasov 4 stele (35)
Poiana Brasov 5 stele (4)
Obiective Poiana
Centre SPA Poiana
Cazare in apropiere
Restaurante Poiana